2721089889 6976676943 - 6945644933 ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 12, Καλαμάτα vmico66@gmail.com
Facebook
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Vangjeli Δάπεδα Μονώσεις | Βιομηχανικά Σταμπωτά Δάπεδα - Μονώσεις Ταρατσών - Τοποθέτηση Κυβόλιθων Καλαμάτα Μεσσηνία


Η εταιρεία Vangjeli  Δάπεδα Μονώσεις, εδρεύει στην Καλαμάτα από το 2000. Με εμπειρία από το 1996 αλλά και την υψηλή τεχνογνωσία σε μονώσεις, δάπεδα, τοποθέτηση κυβόλιθων, και γενικές ανακαινίσεις είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών στους πελάτες μας, στην Καλαμάτα, στον Νομό Μεσσηνίας στις γύρω περιοχές όπως η Σπάρτη αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο γενικότερα.

Δραστηριοποιείται με ένα ευρύ φάσμα εργασιών όπως τα Βιομηχανικά Σταμπωτά Δάπεδα, οι Μονώσεις Ταρατσών, και την τοποθέτηση Κυβόλιθων, οι οποίες αποτελούν τις κύριες υπηρεσίες. Επιπροσθέτως αναλαμβάνει Θερμομονώσεις, Θερμοπροσόψεις, Πατητή Τσιμεντοκονία, πλακόστρωση και  γενικές ανακαινίσεις κτιρίων, τις οποίες περατώνει μαζί με εξειδικευμένους συνεργάτες που διαθέτει. 
 

 
 
 
 

 

 

 

 

 
   
   
   
   
  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
    Εμπειρία
    Tεχνογνωσία
    Εξειδικευμένο Προσωπικό
    Ποιοτικά Υλικά
    Ειδικά Εργαλεία
    Ποιότητα
    Επαγγελματισμό
   
   
   
   
 
 
 
Καλέστε μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας
 

2721089889

 

6976676943
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Διαθέτουμε μεγάλη πείρα σε βιομηχανικά σταμπωτά δάπεδα, μονώσεις ταρατσών και τοποθέτηση κυβόλιθων.

Έχουμε φροντίσει να έχουμε στην κατοχή μας εξειδικευμένο εξοπλισμό και σύγχρονα εργαλεία τα οποία μπορούν να εγγυηθούν για ένα άρτιο λειτουργικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Επίσης η φιλοσοφία μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας είναι να ακούμε με προσοχή τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων τα οποία θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο. 

Τέλος έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις εργασίες μας σχετικά με δάπεδα, μονώσεις και τοποθέτηση κυβόλιθων την Καλαμάτα, όλο το νομό Μεσσηνίας τις γύρω περιοχές αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.