2721089889 6976676943 - 6945644933 ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 12, Καλαμάτα vmico66@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΔΑΠΕΔΑ
Vangjeli Δάπεδα Μονώσεις | Βιομηχανικά Σταμπωτά Δάπεδα - Μονώσεις Ταρατσών - Τοποθέτηση Κυβόλιθων - Γενικές Ανακαινίσεις Καλαμάτα Μεσσηνία

Τα δάπεδα σε ένα κτίριο σε ένα βιομηχανικό κτίριο είναι εκείνα που δέχονται μεγάλη φθορά, μηχανική ή χημική, καθημερινά. Για αυτό το λόγο η σωστή κατασκευή τους είναι απαραίτητη ώστε να μην είναι ολισθηρά, να είναι εύκολα στην συντήρηση, να καθαρίζονται γρήγορα, άκαυστα, να μην εμφανίζουν ρωγμές και να είναι και όμορφα αισθητικά.

Τα βιομηχανικά δάπεδα που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικίες, σε εργοστάσια, σε αποθήκες, σε ράμπες, σε εργοστάσια ποτών, δάπεδα αρτοποιείων, σφαγεία, γκαράζ, διυλιστήρια, πρατήρια βενζίνης, όπου τα δάπεδα καταστρέφονται από την βενζίνη, το πετρέλαιο ή άλλες χημικές ουσίες. Άλλοι τομείς χρησιμοποίησης των βιομηχανικών δαπέδων είναι οι χώροι στους οποίους φορτώνονται αυτοκίνητα, οι χώροι διασκέδασης, τα διυλιστήρια κ.α.

Εξυπηρετούμε με κατασκευές βιομηχανικών δαπέδων την Καλαμάτα, το νομό Μεσσηνίας, τις γύρω περιοχές αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο.

 

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Βιομηχανικά Δάπεδα
  Σταμπωτά Δάπεδα
  Εποξειδικά Δάπεδα
  Βοτσαλωτά Δάπεδα
 

Η εταιρεία Vangjeli Δάπεδα Μονώσεις είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην Καλαμάτα και σε όλο το νομό Μεσσηνίας στην κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων εφαρμόζοντας κορυφαίες τεχνικές . Μπορούμε να αναλάβουμε και να περατώσουμε για εσάς δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Με την χρήση αξιόπιστων υλικών, με την άμεση εξυπηρέτηση αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά μπορούμε να εγγυηθούμε για τις άρτιες κατασκευές μας και την μακροχρόνια αντοχή τους στο χρόνο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Δείγματα Δαπέδων
Διαλέξτε το στυλ και την σχεδίαση του δαπέδου και αφήστε όλα τα υπόλοιπα πάνω μας.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Και εμείς θα σας προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις για την εργασία που θέλετε να αναλάβουμε.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.